Elisabet är här och firmafest!

I fredags var det en väldigt festlig dag! Dels kom Elisabet och dels var det firmafest med HPW Fresh and Dry 🙂 Det blev många bilder tagna denna dag vilket ni ser nedan.

DSC_1544

Festen inleddes med tal. Här pratar chefen Maik om vilka mål som uppnåtts under året samt om vad som kan förbättras till nästa år. Temat för förbättring var ansvar. Sedan delades det ut priser till olika medarbetare som utmärkt sig under året inom olika områden och avdelningar. 

DSC_1554

Därefter spelade fabrikens band HPW Inernational a.k.a. The Blasers. Ambjörn var såklart med på fiol!

DSC_1564

Dans till livebandet. Ännu fler kom upp på dansgolvet senare och röjde järnet – superkul! 

DSC_1581

Ovan ser ni Technical team + Tomas och Ambjörn som jobbat mycket med teamet + Elin. Tecnical team vann pris för bästa avdelning under året. 

DSC_1590

Hela gänget med Isac som arbetar med biogasanläggningen. 

DSC_1614

Kort från en lång fotosession! Ganska så långa – Elin och Tomas. 

Dagen efter firmafesten var det fotbollsturnering för alla anställda. Tomas spelade med Technical team. Det hela skulle börja kl9 och laget skulle spela tre matcher. Turneringen började ca 14 och laget spelade en match (förlorade med 2-0). Men det var musik och god stämning!

DSC_1630

DSC_1639

Imorgon drar vi ut på resa – först österut mot Voltaregionen, sen dans- och trumkurs i närheten av Accra och därefter västerut längs kusten. Internetåtkomsten kommer att variera så därför passar vi på att säga:

God Jul och Gott Nytt År!

En tanke på “Elisabet är här och firmafest!

  1. Hej! Vad kul att se bilder med er och våra gamla kompisar! Det verkar som att ni har grymt kul! Om ni kommer tillbaka till Adeiso efter resan får ni gärna hälsa till Maik, Isaac och Manuela! 🙂 God jul i efterskott eller god fortsättning kanske man säger!

Lämna en kommentar